Koti Ajankohtaista Yhteystiedot Aamiainen Meistä Burgerit Kakut Catering Palaute

KETÄ, MITÄ, MIKSI?

Kahdella oli sama unelma – unelma omasta ravintolasta, unelma päästä toteuttamaan niitä hulluimpiakin makuelämyksiä ja leivonnaisia – unelma antaa kaikille mahdollisuus nauttia hyvästä ruoasta.

Nämä kaksi kohtasivat 2014 sattumien kautta, huomasivat molemmat olevansa kokkeja ja haaveilevansa samoista asioista/omaavansa samat elämänarvot – mihin se johtikaan, no avioliittoon tietenkin. Siitähän sitten alkoikin vuosien pohtiminen, laskeminen, ammattitaidon harjoittaminen ympäri suomea, työmenetelmien yhteenfiilaus, töitä – paaaljon töitä ja sitten vihdoin monen sattuman summa ennen kuin päästään tilanteeseen että ollaan tässä ja nyt – ravintola-alan yrittäjiä – kiinni siinä unelmassa.

Keitä me sitten olemme…

Christian Gyllden on yrityksen toimitusjohtaja, ammatiltaan kokki. Tehnyt töitä ravintola-alalla 25vuotta. Vahvuus lounas ja ala carte ruokien valmistuksessa. Rehti, reipas – hyvin intohimoinen ruoansuhteen. Lukee paljon kirjallisuutta ja liikkuu paljon luonnossa.

Anne-Marie Gyllden on yrityksen varatoimitusjohtaja, ammatiltaan kokki, osatutkintotodistus kauppaoppilaitoksesta ja leipuri-konditoria alalta. Työkokemusta kertynyt 8vuoden ajalta. Vahvuus on leivonnassa ja pitopalvelu/catering palveluissa. Leipoo enemmän kun kukaan jaksaa syödä, joten nyt olisi hyvä rako päästä leipomaan muillekin niitä herkkuja kuin omalle porukalle.

Rennommin kerrottuna; Meillä on iso perhe ja harrastuksiimme kuuluu mökkeily ja luonnossa liikkuminen lapsikatraan kanssa, aina kun aika sen vain sallii. Olemme rentoja perus tallaajia, jotka tekevät kaiken mihin ryhtyvätkään suurella sydämellä. Ravintola-ala on molemmille kutsumus ammatti ja se näkyy ja maistuu kaikessa mitä keksimmekään tehdä/kokeilla. Meitä on helppo lähestyä ja olemme ihmisiä joilla on hyvä sydän ja jalat visusti maassa.

Teemme ruokaa rakkaudella ja toivotamme kaikki sydämellisesti tervetulleeksi maistelemaan kotoisia makuja ja välillä ehkä eksoottisempiakin herkkuja. Otamme ilolla vastaan kaikki toiveenne ja palautteenne ja toivomme pystyvämme palvelemaan teitä parhaalla mahdollisella tavalla. Tehdään yhdessä Jämsään paikka, jossa on kaikille jalansija ja kaikki saavat sieltä jotain hyvää suuhunpantavaa ja juttuseuraa.

Tavoitteena on myös päästä tilanteeseen, jossa voisimme tehdä yhteistyötä vanhainkotien, koulujen ja hyväntekeväisyystahojen kanssa paikallisesti. Mielellään pitäisimme kokki-/leivontakerhoja avustavasti ja osallistuisimme parhaamme mukaan auttavana yrityksenä nuorisotoimintaan.

Anne & Christian

Seuraa meitä myös somessa!